Harry de Winter op De Perstribune van MAX
zaterdag 17 september 2022

Harry de Winter op De Perstribune van MAX

TV-producent en programmamaker Harry de Winter is zondag te gast in De Perstribune van MAX. Het media- en sportprogramma, gepresenteerd door Margreet Reijntjes, is zondag 18 september vanaf 12.00 uur te horen op NPO Radio 1.

Harry de Winter is één van de grote namen uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Met zijn productiemaatschappij IDTV was hij verantwoordelijk voor tv-hits als Lingo, Boggle en Oud Geld. Ook is hij bekend als presentator van het muziekprogramma Wintertijd, waarvan in april dit jaar de laatste aflevering werd uitgezonden.

De Winter maakte eerder dit jaar bekend dat hij ongeneeslijk ziek is. De afgelopen tijd wijdt De Winter zich aan beeldende kunst. De komende weken is een expositie van zijn hand te zien in Amsterdam en Rotterdam.

Mediadeskundige Ron Vergouwen gaat in zijn archief op zoek naar passende en verrassende fragmenten bij deze gast. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor de meest opvallende radio- en tv-fragmenten van afgelopen week.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen