Bram Krikke en Tom van der Weerd naar Qmusic
maandag 10 augustus 2020

Bram Krikke en Tom van der Weerd naar Qmusic

Het succesvolle radioduo Bram Krikke en Tom van der Weerd stapt over van SLAM! naar Qmusic. De twee gaan bij de radiozender vanaf september een nieuw programma maken. Dit werd maandag bevestigd op de social kanalen van Bram, Tom en Qmusic.

Dave Minneboo, Programmadirecteur van Qmusic: “Met Bram en Tom halen we een topduo in huis. Tom is een radio-dj in hart en nieren en met Bram halen we een van de grootste talenten van zijn generatie naar Q. Naast dat het duo tot twee keer toe was genomineerd voor de Gouden RadioRing heeft Bram met zijn originele content een grote fanbase aan zich weten te binden. En met zijn optredens bij het RadioRing-gala laat hij de traditionele radiowereld op zijn grondvesten schudden. Ik kijk uit naar de samenwerking!”

Over Bram
Naast zijn werk als radio-dj heeft Bram Krikke met zijn originele, humoristische content een grote schare fans aan zich weten te binden op YouTube en Instagram, waar hij inmiddels bijna de miljoen volgers aantikt. Hij ontving zowel in 2019 als 2020 de Zilveren Radioster voor beste radiopresentator van het jaar.

Over Tom
Tom van der Weerd koestert al vanaf jongs af aan de droom om radio-dj te worden. Met succes, want na een aantal shows op regionale zenders komt hij na een stage bij 538 bij SLAM! terecht, waar hij in 2017 samen met Bram Krikke zijn eigen show krijgt. Daarnaast draaide hij als dj al op verschillende festivals, zoals 7th Sunday en Dance Valley. Ook is Tom actief bij de brandweer in zijn woonplaats Kampen.

Qmusic viert dit jaar haar vijftienjarig jubileum. De zender is in 2005 opgericht en groeide al snel uit tot een van de grootste zenders van het land. Sinds een paar maanden is de zender marktleider in de belangrijke doelgroep 20-49 jaar.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen