Airen Mylene vaste nieuwslezer bij De 538 Middag met Frank Dane
dinsdag 22 november 2022

Airen Mylene vaste nieuwslezer bij De 538 Middag met Frank Dane

Airen Mylene is vanaf nu de nieuwslezer in de middagshow van Frank Dane op Radio 538. Zij is vast onderdeel van het programma De 538 Middag met Frank Dane dat iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur te horen is.

Eerder was ze al te horen als invaller bij De Coen en Sander Show. Airen combineert haar nieuwe rol bij Radio 538 met de presentatie van onder andere het SBS6-programma Shownieuws.

Airen Mylene: “Invallen bij Coen en Sander was een feestje en radio heeft sindsdien mijn hart gestolen. Ik heb onwijs veel zin om met Frank, Jelte en het team samen te werken.”

Frank Dane: “Met de komst van Airen is het middagteam eindelijk compleet. Behalve een geweldige nieuwslezer is ze ook nog eens één van de leukste presentatrices van Nederland. Ik verheug me nu al op alle leuke radiomomenten die we samen gaan beleven.”

Jo van Egmond, die eerder het nieuws las in de middag, is meeverhuisd met De Coen en Sander Show naar de vrijdagmiddag. Ook leest ze sinds oktober het nieuws van maandag tot en met donderdag tijdens de lunchshow van Coen Swijnenberg.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Radio 538

Bericht delen