dinsdag 16 januari 2018

Zwarte Tulp alleen te zien bij Videoland

Vanaf maandag 30 maart is het complete seizoen van de nieuwe kwaliteitsserie Zwarte Tulp exclusief te zien bij Videoland. Het is de eerste grote Nederlandse serie die speciaal gemaakt is voor video on demand en bovendien in Ultra HD kwaliteit is opgenomen.

Zwarte Tulp is een familiedrama waarin een flinke dosis spanning wordt gecombineerd met romantiek. De cast bestaat uit acteurs zoals Huub Stapel, Linda van Dyck, Anna Drijver, Benja Bruijning, Roeland Fernhout en Marcel Musters.

In Zwarte Tulp staan de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal. Door een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families aartsvijanden geworden. Hun jarenlange vete wordt versterkt en in leven gehouden door een race met als ultieme doel: als eerste een zwarte tulp kweken.

Zwarte Tulp bestaat uit 12 afleveringen van 50 minuten en wordt geproduceerd door NL Film, eveneens de makers van de serie Penoza en de film Mannenharten. RTL Nederland heeft de digitale tak van Videoland in augustus 2013 overgenomen en kan zich hiermee onderscheiden in de groeiende on demand-markt.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen