Dinsdag 16 januari 2018

Ziggo tv app voor Microsoft Xbox Live

Ziggo heeft bekend gemaakt dat het bedrijf werkt aan de ontwikkeling van een tv app voor Microsoft’s Xbox Live dienst. De app komt in de loop van 2013 beschikbaar. Volgens Marcel Nijhoff, commercieel directeur van Ziggo, willen steeds meer klanten zelf bepalen op welke manier ze de diensten van Ziggo gebruiken. Hij stelt dat de ontwikkeling van een app voor de populaire Xbox 360 daarom voor de hand ligt.

De Ziggo Xbox 360 App zal in grote lijnen qua vorm en functionaliteit overeenkomen met de Ziggo TV App voor iOS en Android. De App zal met een simpele handbeweging te bedienen zijn via Kinect. Uiteraard is bediening ook mogelijk via de controller.

Met de app hebben Xbox 360-gebruikers die abonnee zijn van Ziggo straks de beschikking over een compleet zenderoverzicht, een programmagids en de mogelijkheid om via de Xbox 360 Live tv te kunnen kijken, en later ook video on demand.

De hoeveelheid zenders die een klant live kan bekijken is afhankelijk van het type abonnement dat hij of zij heeft. Verder moet de Xbox 360-gebruiker geabonneerd zijn op Xbox Live Gold.

Bron: Ziggo

Bericht delen