Guidinc. Streaming Video Awards ondersteund door Ziggo
donderdag 25 november 2021

Guidinc. Streaming Video Awards ondersteund door Ziggo

Guidinc., de persoonlijke streaminggids, heeft een partnership gesloten met Ziggo voor de Guidinc. Streaming Video Awards 2021. Dat zijn de Nederlandse publieksprijzen voor films, series en documentaires op de streamingdiensten.

De Guidinc. Streaming Video Awards worden dit jaar voor de tweede keer toegekend. Ziggo zal bij de uitreiking op 2 december een belangrijke rol spelen.

Corry Siegers, Head of Video Discovery bij mediabedrijf Bindinc.: “We hebben Nederlandse kijkers weer de mogelijkheid geboden te stemmen op hun favoriete serie, film, documentaire, streamingdienst en, nieuw dit jaar, realityserie. Dat een partij als Ziggo zich aan het event verbindt laat zien dat er in de markt behoefte is aan een onafhankelijke Nederlandse publieksprijs voor streaming video.”

“Klanten van Ziggo willen gemak en overzicht als het gaat om content. Daar dragen wij aan bij. Een ander doel van de Guidinc. Streaming Video Awards is om tijdens de uitreiking een ontmoetingsplek te zijn voor de makers van producties die te zien zijn op streamingdiensten. Dat vindt Ziggo ook een belangrijk aspect en mede daarom zijn ze nu partner.”

Op 2 december worden de winnaars gedurende een show bij Westerunie op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam bekend gemaakt. De registratie van de uitreikingsshow is vanaf 20.30 uur te volgen via guidinc.nl en bij Ziggo op kanaal 13.

Bron: BM

Bericht delen