Dinsdag 16 januari 2018

Zenders DNB in aanbod KNIPPR

De zenders Discovery Channel, TLC en Eurosport 1 zijn sinds vandaag onderdeel van het basisaanbod dat KNIPPR aanbiedt aan haar klanten. Daarnaast biedt Discovery Networks Benelux (DNB) een brede selectie van haar extra zenders ook aan via de nieuwe interactieve televisiedienst.

Deze selectie bestaat uit de zenders ID (Investigation Discovery), Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Science en Discovery World. Op deze manier kan het publiek zelf het basisaanbod dat ze afneemt bij KNIPPR aanvullen met de favoriete zenders naar keuze. Bij KNIPPR zijn alle zenders – zowel in het basisaanbod als de losse keuzezenders – live en on demand te bekijken.
Johan Trouwborst, Vice President KNIPPR: “Met het toevoegen van de populaire zenders van Discovery Networks Benelux zetten we weer een grote stap vooruit om met KNIPPR een vernieuwend en laagdrempelig alternatief te bieden voor het huidige televisieaanbod.” KNIPPR is kabelvrije interactieve televisie, waarmee de consument tv kan kijken waar, wanneer en hoe men dat wil. De maandelijks opzegbare dienst is voor T-Mobile en niet T-Mobile klanten.

Bron: Discovery Networks Benelux/Broadcast Magazine

 

 

 

Bericht delen