Article header image

Zapp Skills dagelijks live op internet

Het NTR-programma Zapp Skills wil deze zomervakantie van alle kinderen ware ‘skillers’ maken. Daarvoor gaat de omroep van 10 juli tot en met 1 september van 9.00 – 18.30 uur live: online, op tv en in het land.

Elke doordeweekse dag presenteert Quinty, samen met een BN’er, om 9.00 uur een skill: iets dat elk kind wil kunnen voor z’n 12e. Een ei bakken, een vlot bouwen, een band plakken, noem maar op. 
 
Zapp Skills is Quintys eerste echte presentatieklus op tv. “Ik kan zeggen dat het me behoorlijk bevalt. Skills is een beetje het programma dat ik als kind had willen zien, maar wat er nog niet was. Elke aflevering is een klein feestje en ondertussen leert iedereen ook nog wat! Van bandenplakken tot dansen, ook ik heb nieuwe dingen geleerd.”

Via een livestream op zappskills.nl kunnen kinderen de hele dag tot 18.30 uur volgen hoe skilled de presentatoren zijn. Elke dag wordt de presentator voor een grote skillchallenge gesteld. Lukt het hem/haar om in een dag met de hele camping pannenkoeken te bakken? Om nepnieuws te maken? Of om 250 fietsbanden te plakken? 
 
Zapp Skills is van 10 juli tot en met 1 september elke doordeweekse dag van 9.00 uur – 18.30 uur via de livestream te volgen op zappskills.nl. Het bijbehorende televisieprogramma Zapp Skills is dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO Zapp.

Bron: NTR/BM

Bericht delen