Dinsdag 16 januari 2018

ZakenVrouwen.TV van start

Donderdag is het eerste online televisiestation voor vakvrouwen gelanceerd. ZakenVrouwen.TV start met drie programma’s, waaronder de talkshow In Business waarin bekende zakenvrouwen vertellen over hun drijfveren, valkuilen en successen. Ook komen de laatste zakelijke trends aan bod.

De talkshow wordt gepresenteerd door Diana Matroos, bekend van RTL en BNR. Het televisieplatform is een initiatief van Janette Sybrandy, auteur van het boek Hoe word ik een powervrouw? Sybrandy wil vrouwelijke ondernemers en professionals een podium bieden en inspireren om hun zakelijke doelen te realiseren.

Voor het programma Zakenvrouw van de maand interviewt actrice Inge Ipenburg uiteenlopende zakenvrouwen over hun business en visie op het zaken doen. Iedere week zijn er online nieuwe video’s te zien zoals die van Zakenvrouw van de Week.

Sybrandy: “Er is enorm veel behoefte aan televisieprogramma’s voor zakenvrouwen, alleen ontbreken deze op de reguliere televisie. Met ZakenVrouwen.TV wil ik zakenvrouwen enerzijds een podium bieden om zichzelf in de kijker te spelen en anderzijds wil ik hen inspireren met de verhalen van andere zakenvrouwen en interessante business video’s.”

Bron: ZakenVrouwen.TV/Broadcast Magazine

Bericht delen