dinsdag 16 januari 2018

Zaandamse vlogger zegt sorry voor 'dom gedrag'

Vlogger Ismail Ilgun uit Zaandam heeft excuses aangeboden voor wat hij zelf ‘dom gedrag’ noemt. Ilgun (19) en zijn vrienden kwamen twee weken geleden in het nieuws nadat ze een cameraploeg van Hart van Nederland in de wijk Poelenburg hadden lastiggevallen.

Premier Rutte noemde de jongeren vervolgens ’tuig van de richel’. Een raadslid deed aangifte tegen hen vanwege bedreiging.

“Ik heb bepaalde dingen online gezet die beter niet konden, maar dit had nooit zo ver moeten komen”, schrijft Ilgun op zijn Facebookpagina. “De jongens en ik hebben dit nooit gewild. We zijn jong en onervaren en weten niks van het televisieleven of medialeven. We hebben fouten gemaakt die we konden vermijden, maar die zijn eenmaal gebeurd. Fouten worden gemaakt in het leven, als je er maar van leert. Ik heb er zeker van geleerd.”

Ilgun kwam vrijdag vrij nadat hij enkele dagen in de cel had gezeten vanwege opruiing. “Voor iedereen die is beledigd my apologize”, schrijft hij. “Ik ga zsm weer vloggen. Ik stop nooittttttt.”

Bron: NOS/Broadcast Magazine

Bericht delen