dinsdag 16 januari 2018

YPCA komt met nieuwe duurzame zakenzender

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, onder meer eigenaar van de succesvolle internet radiostations Traffic Radio (www.trafficradio.nl) en ALLsportsradio (www.allsportsradio.nl), werkt aan een nieuw internet radiostation voor en door ondernemende mensen.

Het station wil 24 uur per dag en 7 dagen per week gaan uitzenden en brengt een mix van lekkere muziek voor op het werk, zakelijk nieuws, interviews en verschillende themaprogramma’s.

Directeur Lars Schotanus van YPCA: “Dit zakelijke format is een logische vervolgstap op onze ander niche zenders in de segmenten mobiliteit en sport. De voorsprong die we destijds als één van de eersten in internetradioland hebben opgebouwd met Traffic Radio, zijn we nu met nieuwe formats als ALLsportsradio en deze nieuwe zakenzender verder aan het uitbouwen. Met onze internetformats en andere diensten uit onze ‘radiofabriek’ gaan we ervan uit dat de huidige FM eindig is en dat internetradio straks de standaard is.”

Op de nieuwe zakenzender zullen bekende, maar juist ook minder bekende ondernemers aan het woord komen. Centraal staan thema’s als innovatie en duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zal de rode draad vormen op de nieuwe zender. De zender wil begin volgend jaar live zijn.

Bron: YPCA/Broadcast Magazine

Bericht delen