YouTubers coachen opvolgers in Nickelodeon’s De Viral Fabriek
maandag 12 maart 2018

YouTubers coachen opvolgers in Nickelodeon’s De Viral Fabriek

Petrus en Marije Zuurveld gaan opvolgers coachen in Nickelodeon’s De Viral Fabriek. Ook YouTubers Jeroen van Holland, Quinsding, Niek Roozen, Niels Oosthoek (Gierige Gasten), JustJade en UP2D8 gaan vanaf 25 maart elke zondag de strijd aan op Nickelodeon.

In Nickelodeon’s nieuwe wekelijkse show De Viral Fabriek gaat nieuw, jong YouTube-talent de uitdaging met elkaar aan onder leiding van acht van de grootste Nederlandse en Belgische YouTubers.

Na de tv-uitzending gaat de strijd online verder wanneer de deelnemers hun vlog op het Nickelodeon YouTube-kanaal plaatsen waar de winnaar van de week bepaald wordt door het aantal likes op de video door de kijkers. Hierna strijden de winnende kids per aflevering tegen elkaar tot de grote live finale.

De prijs? Een professioneel camerapakket en een professionele YouTube-training om zo hun eigen kanaal op te bouwen. De Viral Fabriek wordt gepresenteerd door Nienke van Dijk en Stef Poelmans.

De Viral Fabriek is vanaf 25 maart iedere zondag te zien op Nickelodeon. Normaal gesproken om 19.00 uur, maar de eerste aflevering op 25 maart wordt direct na de Kids’ Choice Awards uitgezonden om 20.30 uur.

Bron: Viacom/BM

Bericht delen