YouTuber Kalvijn geslimed door Nickelodeon
zondag 17 maart 2019

YouTuber Kalvijn geslimed door Nickelodeon

Vorige week werd YouTuber Kalvijn nog gekozen tot #1 YouTuber van Nederland en België, en zaterdag werd hij tijdens een bijeenkomst voor genomineerden van de Nickelodeon Kids’ Choice Awards geslimed.

Tijdens een candid camera prank hebben Nickelodeon-hosts Nienke van Dijk en Wout Verstappen, verkleed als brandweerlieden, de nietsvermoedende Kalvijn met een smoes naar buiten gelokt. Daar namen ze hem flink te grazen met liters iconisch groen slime uit een brandweerspuit. De slime-actie stond in het teken van de jaarlijkse Kids’ Choice Awards die op zondag 24 maart vanaf 18.30 uur te zien zijn bij Nickelodeon in Nederland en België.

Kalvijn is één van de genomineerden van de Kids’ Choice Awards in de categorie Favoriete Ster: Nederland. In diezelfde categorie zijn ook Britt Scholte, Djamila, Kraantje Pappie, Nina Schotpoort en Royalistiq genomineerd. Fans kunnen nog stemmen via de officiële Kids’ Choice Awards-website (nickelodeon.nl/KCA).

slim2 600

Slimen is binnen het Nickelodeon-universum een hele eer en gebeurt altijd onverwachts en als verrassing. Wereldwijd hebben de grootste artiesten al het plakkerige, groene slime onverwachts over zich heen gekregen, waaronder sterren als Katy Perry, Justin Bieber, Harrison Ford, Heidi Klum en Mel B, Nick Jonas, Pharrell, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Shawn Mendes, Britney Spears, Pink en vele anderen.

Bron: Nickelodeon/BM
Foto’s: Bart van der Putten

Bericht delen