dinsdag 16 januari 2018

YouTubekanaal Koning FIFA van start

Endemol Beyond en het online platform Voetbalprimeur.nl hebben hun krachten gebundeld en lanceren (op de dag van de lancering van de nieuwe game FIFA 16) het nieuwe YouTube kanaal Koning FIFA.

Voor dit nieuwe kanaal is meervoudig kampioen Koen Weijland bereid gevonden om gameliefhebbers wekelijks tips en tricks prijs te geven. Daarnaast daagt hij wekelijks een bekende voetballer uit de Nederlandse competitie uit in de hoop hem genadeloos van de digitale grasmat te spelen.

Endemol Beyond is een initiatief van het mediabedrijf Endemol Shine Nederland en onderdeel van een wereldwijd online videonetwerk. Voetbalprimeur.nl is actief met online voetbalnieuws.

Laurens Drillich, CEO Endemol Shine Nederland: “Toen we dit voorjaar Endemol Beyond lanceerden, spraken we daarmee het geloof in de toekomst van online video uit. We zijn trots dat we in samenwerking met Voetbalprimeur.nl opnieuw een YouTube kanaal lanceren. Het feit dat Koning FIFA zonder enige vooraankondiging al binnen een dag 30.000 views heeft opgeleverd, heeft onze verwachtingen overstegen.”

Pascal Batelaan, CEO Voetbalprimeur.nl: “De samenwerking met Endemol Beyond is een mooie aanvulling op het online nieuws platform dat wij voetballiefhebbers bieden. Door onze doelgroep nu ook op een andere manier te bedienen, hopen we niet alleen nog meer bereik te genereren, maar ook onze doelgroep te verbreden.”

Bron: Endemol Shine Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen