dinsdag 16 januari 2018

YouTube-sterren bakken taarten voor Sint-Maarten

Verschillende YouTube-sterren komen in actie voor Sint-Maarten en zijn het initiatief #TaartenVoorSintMaarten gestart. Hiermee roepen zij heel jong Nederland op om collectief taarten te bakken, deze zelfgebakken kunstwerken aan papa, mama, opa, oma, vrienden of kennissen te verkopen en de opbrengst te doneren aan Giro 5125. 

Taartenbakkers kunnen de foto van hun taart op hun social media plaatsen, met de hashtag #TaartenVoorSintMaarten. Hiermee willen zij ook de jonge mensen van Nederland betrekken in de actie voor Sint-Maarten en bewustwording creëren voor deze vreselijke ramp. 

Onder anderen JayJay Boske, Kaj Gorgels, Kaj van der Ree, Holly Mae Brood, Bobbie Bodt, Thomas Cox, Nesim Najih en zijn Supergaande collega Qucee, Niels Oosthoek, Sheling Kampkes, Nino Wilkes, Renee van der Schoot en de mannen van Gewoon Doen gaan aan de slag om geld in te zamelen voor het door orkaan Irma getroffen Sint Maarten. Zij motiveren hun volgers dit ook te doen en in actie te komen.

Aanstaande vrijdagavond komen de YouTube-sterren bij elkaar in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, tijdens de nationale radio- en tv-actiedag Nederland helpt Sint-Maarten van Giro 5125. Hier verkopen zij nog meer #TaartenVoorSintMaarten. 

De livestream van de #TaartenVoorSintMaarten-actie is vrijdag 15 september vanaf 18.00 uur te zien op www.YouTube.com/Concentratenl en via de social media kanalen van de deelnemende YouTube-sterren. 

Vanaf 20.25 uur is de live-uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten vanuit het actiecentrum te zien bij NPO 1 en ook de live RTL-programma’s zetten zich in voor de nationale actiedag.

Bron: RTL MCN/BM

Bericht delen