dinsdag 16 januari 2018

YouTube-ster OnneDi brengt boek uit

YouTube-ster OnneDi (Dionne Slagter) brengt haar eigen boek uit. In Leuk of Meuk? geeft ze, net als in haar weekvlog, een kijkje in haar hoofd en persoonlijke leven. Zo vertelt ze onder andere hoe haar YouTube-carrière ooit begon en hoe het item Leuk of Meuk haar kanaal populair maakte.

Ze verklapt ook dat zingen haar grootste passie is en dat ze als kind veel meedeed aan talentenjachten, waaronder het Junior Songfestival. Er is een liedje in te vinden, dat haar hondje Dolly zou hebben geschreven – mits hij dat zou kunnen. Ze vertelt over de fijne vriendschap met haar beste vriendinnen Jill en Serena en is openhartig over de eetstoornis die ze inmiddels heeft overwonnen – waardoor ze haar opleiding moest stoppen.

Onnedi: “Eerst een merchandise lijn en nu ook al een boek! Ik ben echt super trots dat ik dit mag doen! In dit boek zijn mijn leuke, maar ook meuke kanten te lezen. Ik hoop dat mijn Onne-familie het leuk vindt.”

OnneDi (Dionne Slagter) is 26 en heeft een populair YouTube-kanaal waar ze ruim 438.000 abonnees bedient. Elke dinsdag en vrijdag om 16:00 uur staat er een nieuwe video van haar online, met op vrijdag de spraakmakende serie Leuk of Meuk. De Onne-familie – zoals OnneDi haar fans noemt – bestaat uit jongeren van 8 tot en met 16 jaar. Ook op Instagram is Dionne populair, ze heeft daar 261.000 volgers.

 

Het boek wordt uitgegeven door FC Klap en op 11 november officieel gepresenteerd. Het is vanaf die datum verkrijgbaar bij Bruna en in de webshop van Onnedi.

Bron: FC Klap/Broadcast Magazine

 

Bericht delen