YouTube-ster Dylan Haegens tekent bij Divimove
Dinsdag 16 april 2019

YouTube-ster Dylan Haegens tekent bij Divimove

Dylan Haegens is één van de bekendste YouTube-sterren van Nederland. Zijn comedy-video’s trekken een miljoenenpubliek. Haegens is één van de nieuwste toevoegingen aan het portfolio van Divimove, het grootste influencernetwerk van Europa dat onderdeel is van de RTL Group.

Het gezamenlijke doel is om het bereik van de bestaande kanalen van Dylan verder uit te breiden en duurzame samenwerkingen met merken tot stand te brengen. Dylan Haegens: “Divimove en ik spreken dezelfde taal. We delen een grote passie voor social video en creatieve content. Ik ben erg blij dat ik onderdeel ben van de Divimove-familie en dat ik samen met het ervaren team in Amsterdam succesvolle projecten ga opzetten.”

Samen trekken de YouTube-kanalen Dylanhaegens, TeamDylanHaegens en Marit tussen de Mannen, gerund door Dylan en zijn partner Marit, meer dan 2 miljoen kijkers en genereren ze in totaal 900 miljoen videoweergaven. Inmiddels is de Nederlandse entertainer niet alleen bekend door zijn YouTube-video’s. Sinds kort heeft hij zijn eigen tijdschrift De Dylan en is zijn eerste film De film van Dylan Haegens een feit.

Divimove gaat Dylan Haegens ondersteunen bij het opzetten van samenwerkingen met merken, het vergroten en versterken van zijn online activiteiten en het beschermen van zijn online content. Divimove is een mediabedrijf van en voor de nieuwe generatie dat deel uitmaakt van de RTL Group. Het bedrijf is gevestigd in heel Europa met kantoren in Amsterdam, Berlijn, Parijs, Milaan en Madrid. Divimove beheert het grootste influencernetwerk van Europa, met meer dan 900 social influencers in het portfolio die samen 2.5 miljard videoweergaven per maand genereren.

Bron: Divimove/BM

Bericht delen