Wilfred Genee maakt podcastserie Littekens
dinsdag 10 december 2019

Wilfred Genee maakt podcastserie Littekens

Wilfred Genee gaat voor de nieuwe podcastserie Littekens van Radio Veronica in gesprek met bekende Nederlanders over hun littekens en het verhaal daarachter. Onder anderen Catherine Keyl, Jan Roos, Cees Geel, Anita Witzier en Eddy Zoey spreken met Wilfred Genee over hun zichtbare en onzichtbare littekens.

De eerste aflevering wordt donderdag 12 december gelanceerd. Littekens is te beluisteren op JUKE.nl en via de app van JUKE en te zien op radioveronica.nl, veronicainside.nl en YouTube.

Wilfred Genee over zijn nieuwe podcastserie: “Iedereen heeft wel een litteken, dat kan fysiek zichtbaar zijn of zijn achtergebleven op de ziel. Ik ben benieuwd naar de verhalen achter die littekens. Dit zijn vaak mooie, bijzondere en ontroerende verhalen. We leren een hele andere kant van de bekende Nederlander kennen en dat vind ik bijzonder.”

Presentatrice Catherine Keyl is de eerste gast. De aflevering is vanaf donderdag 12 december om 13.00 uur te beluisteren. De volgende aflevering wordt de donderdag daarna online gezet. Iedere aflevering duurt ongeveer drie kwartier.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen