dinsdag 16 januari 2018

WIldhitz introduceert Facebook TV

Online tv-zender WildHitz heeft een Live TV app ontwikkeld. Kijkers kunnen door deze app via Facebook live TV kijken en reageren op programma’s. Met de introductie van live televisie op het sociale netwerk heeft WildHitz een primeur.

Tot deze introductie konden op Facebook alleen items worden teruggekeken (Uitzendinggemist.nl, YouTube) en kon er niet live worden ingeschakeld op een TV-kanaal.

CMO (Chief Marketing Officer) van WildHitz, Dave Leusink, licht de nieuwe ontwikkeling toe:“Met de introductie van onze Facebook Live TV-app is onze zender altijd in beeld op het invloedrijkste sociale media platform van Nederland. Minstens zo interessant is dat het aanbieden van live TV op Facebook ons veel nieuwe interactiemogelijkheden geeft met onze kijkers. Hiervoor gaat WildHitz binnenkort speciale TV-programma’s geënt op social lanceren. Uiteraard live, want sociale media zullen televisie dwingen om alleen nog maar sneller en interactiever te worden, zo denken wij.”

De commerciële exploitatie is in handen van Videostrip. Business Developer Joost Vosmer is verheugd met deze primeur: “Wij zijn de eerste in Nederland waar je met video kunt adverteren op Facebook.”

Bron: Wildhitz/Broadcast Magazine

Bericht delen