Dinsdag 16 januari 2018

Wie is de Mol breidt uit met MolTalk

Donderdag start een nieuwe reeks van Wie is de Mol?. Nieuw dit jaar is MolTalk: de AVRO brengt voor- en nabeschouwingen via het tweede scherm op live.avro.nl. Ongeveer 7 minuten voorafgaand aan de uitzending start de voorbeschouwing.

Oud-kandidaat Arjen Lubach neemt met een eerdere Mol(-kandidaat) het molnieuws van de afgelopen week door. In de MolTalk uitzending van 3 januari is Liesbeth Staats te gast. Zij behaalde de finale van Wie is de Mol? seizoen 12.

In de voorbeschouwing bespreekt Lubacj wat er leeft op social media en kijkt hij vooruit naar de uitzending. Na afloop van de uitzending wordt teruggeblikt, waarbij de statistieken van de verdenkingen van de kijkers worden bekeken. De leukste theorieën van kijkers en vragen die via Twitter binnenkomen worden besproken.

Tijdens de uitzending kan de kijker via het tweede scherm zelf mee doen met het spel. Punten kunnen verdiend worden door vragen over de opdrachten te beantwoorden. Ook kan de kijker voorspellen wie de Mol is en wie zal afvallen. De winnaar mag mee met de opnames van de eerste aflevering van Wie is de Mol? seizoen 14.

Bron: AVRO

Bericht delen