Dinsdag 16 januari 2018

Website 24kitchen onderscheiden

De website 24kitchen.nl is gekozen tot beste en populairste website in de categorie TV en Radio. Vorig jaar gingen de prijzen naar UitzendingGemist.nl en 3FM.nl van de publieke omroep. De site van 24kitchen bevat, naast veel informatie over de programmering van de zender, een groot aantal recepten.

De site Tweakers.net is door het Nederlandse publiek verkozen tot Website van het Jaar 2012. Tweakers.net kreeg van de stemmers de beste kwaliteitsbeoordelingen en nam woensdagavond tijdens de prijsuitreiking in The Harbour Club te Amsterdam de prijs in ontvangst.

De Website van het Jaar is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 22 categorieën haar favoriet op inhoud, navigatie en ontwerp en kon aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website. 24kitchen won dit jaar beide awards. Het Nederlandse publiek bracht ruim 663.000 stemmen uit via www.websitevanhetjaar.nl.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen