Dinsdag 16 januari 2018

Webseries Van Nieuwkerk en Lourens

In navolging van haar succesvolle boek, Het Boek van Jet, lanceert Jet van Nieuwkerk haar eerste wekelijkse webserie op Makers Channel: Tip van Jet. Ook Fajah Lourens start met haar eigen serie op dat videoplatform.

In De On Faya Show laat ze zien dat ze veel meer is dan een actrice, model en dj. De voormalig GTST-actrice is inmiddels helemaal in de fitnesswereld gedoken. In de eerste aflevering is te zien hoe zij haar fitgirl aspiraties en trainingschema’s combineert met haar drukke leven als moeder van twee, dj- en modellencarrière. Nieuwe afleveringen volgen om de woensdag op haar kanaal op Makers Channel.
Jet van Nieuwkerk geeft tips over gezond leven en lekker eten voor ieder moment en mood van de dag. “Als het vooral maar niet te streng en niet te saai is, anders hou je een gezonde levensstijl niet vol.” In de eerste aflevering gaat de Amayzine.com lifestyle editor en Parool-columnist daarom in op het basispakket: welke ingrediënten moet je altijd in huis hebben, zodat je elke dag lekker en gezond kan koken? Tip van Jet staat elke week op woensdag om 15.00 uur online.

Bron: Makers Channel/Broadcast Magazine

 

Bericht delen