dinsdag 16 januari 2018

VriendenLoterij lanceert vijf videoformats voor YouTube

De VriendenLoterij lanceert vandaag vijf online formats voor haar YouTubekanaal. Iedere maandag, vrijdag en driewekelijks op woensdag verschijnt een video waarin een hartenwens in vervulling gaat of een winnaar op ludieke wijze wordt verrast met een prijs. Digital Format Agency Tiny Riot! ontwikkelde formats.

De eerste video van het Make It Happen staat inmiddels live. “De online consumptie van leuke, snelle en luchtige videocontent is ongekend groot. Video’s waarin iemand oprechte emotie laat zien, recht vanuit het hart, zijn erg populair. Vanuit de VriendenLoterij verrassen we niet alleen maandelijks winnaars met (geld)prijzen, maar juist ook de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit zijn prachtige momenten, waarmee je kunt laten zien waar de VriendenLoterij voor staat. Ik ben enthousiast over de formats en hoop onze kijkers op deze manier mee te nemen in de wereld van de  VriendenLoterij”, aldus Pieter Jan Burgers, Hoofd Marketing VriendenLoterij.

De presentatie van de formats is in handen van Mark Simoons. Hij komt uit de eigen gelederen van de VriendenLoterij, Ingrid Jansen, presentatrice van Totally Fit Kids op RTL 4, en Diego González-Clark, acteur uit de musical War Horse.

In Make It Happen zet de VriendenLoterij gepassioneerde vrijwilligers in het zonnetje. Iedere drie weken bezoekt Ingrid namens het VriendenFonds een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan. Mark maakt vanaf 27 maart in Loaded iedere twee weken inzichtelijk wat je allemaal met een geldprijs van de VriendenLoterij kunt doen. Vanaf 20 maart verrassen Ingrid of Diego om de week een winnaar in Carpool Giveaway. Nietsvermoedende deelnemers mogen instappen in een splinternieuwe auto voor een ritje. De deelnemer denkt dat de chauffeur hen naar hun prijs brengt. Maar de prijs is dichterbij dan ze denken!

In Fitte Vrienden gaat Ingrid om de week op pad om op eigenzinnige wijze kennis te maken met sporten en sportverenigingen die gesteund worden door de VriendenLoterij. Vanaf 24 maart kun je zien hoe Ingrid de uitdaging aangaat en het soms behoorlijk te verduren krijgt. Bij Echte Helden schiet Diego vrijwilligers te hulp en biedt hen een steuntje in de rug. Met mooie verhalen en leuke activiteiten benadrukt Diego de cruciale rol die zij spelen in Nederland.

Arthur Clement, general manager Tiny Riot!: “Als digital agency is het geweldig om voor de VriendenLoterij een online videostrategie te ontwikkelen. De VriendenLoterij zet zich op een unieke wijze in voor de Nederlandse samenleving. Om dit via aansprekende content te laten zien, hebben wij vijf vernieuwende formats ontwikkelt. Een geweldig platform waarmee een hele nieuwe doelgroep kan worden bereikt. Wij zijn erg trots op deze samenwerking en het resultaat.”

Bron: Vriendenloterij/BM

Bericht delen