VPRO komt met nieuwe podcastserie Podiumbeesten
maandag 14 mei 2018

VPRO komt met nieuwe podcastserie Podiumbeesten

De VPRO komt met de nieuwe Nooit meer slapen-podcastserie Podiumbeesten. In drie delen krijgt de luisteraar inzicht in de wereld van mensen die voor hun beroep op het podium staan. Acteurs, cabaretiers en muzikanten praten openhartig over wat op de bühne staan met je doet.

Podiumbeesten is gemaakt door Inge ter Schure, de research was in handen van Karen Al. De serie is vanaf 18 mei te beluisteren op vpro.nl/podiumbeesten en in verschillende podcast-apps.

In Deel 1: Voor de voorstelling – podiumvrees doen actrices Anniek Pheifer en Carine Crutzen, psychiater Esther van Fenema en regisseur Gerardjan Rijnders een boekje open over hun ervaringen met podiumangst.

In Deel 2: Tijdens de voorstelling – het podiumpersonage bespreken cabaretiers Katinka Polderman en Johan Goossens en regisseur Jessica Borst hoe persoonlijk je moet worden om het publiek te raken.

In Deel 3: Als de show voorbij is – roem vertellen Joshua Nolet (frontman van Chef’Special), Dennis van Leeuwen (oud-gitarist van Kane) en de mannen van de band St. Tropez (voorheen Go Back To The Zoo) over hun ervaringen met beroemd zijn.

Bron: VPRO/BM

Bericht delen