VPRO brengt Sekszusjes TV op YouTube
donderdag 28 maart 2019

VPRO brengt Sekszusjes TV op YouTube

Een openhartig gesprek over vagina’s, zelfbevrediging en hoe hard je moet kreunen. In de vijfdelige webserie Sekszusjes TV bespreken de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden over seks. Ze delen hun diepste geheimen, die zelfs de zusjes niet van elkaar weten. Zonder reserves, taboes of stoere taal.

Vanuit hun zelfgeknutselde decor voeren Krista en Marcelle openhartige en eerlijke gesprekken over seksualiteit, altijd gebaseerd op hun persoonlijke nieuwsgierigheid of gêne. Zo durft Marcelle haar date niet duidelijk te maken dat ze hem erg vingervlug vindt. En Krista wil geen seks met het licht aan, omdat ze onzeker is over hoe haar vagina eruitziet en hier niet makkelijk over praat.

De twee gaan ook de straat op om de mening van anderen te peilen: welk van de (zelfgekleide) vagina’s vind je het mooist? Dit gesprek vinden ze vooral nú belangrijk. Krista en Marcelle: “We hebben zelf ondervonden hoe het is wanneer een groot deel van je voorlichting wordt gevormd door het zien van porno of door wat je hoort op straat. We hebben dit programma bedacht omdat we zelf het gesprek als tiener vaak gemist hebben.”

In de vijf afleveringen behandelen de zussen beeldvorming over de vagina, sperma slikken, feedback geven, misverstandjes en zelfbevrediging. Marcelle (coach/trainingsacteur) en Krista (presentator/tv-maker) zijn feilloos op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en zijn creatieve makers. Krista is bekend van het televisieprogramma RamBam en heeft ook voor Opium van AVROTROS gewerkt. Sekszusjes TV is de eerste webserie van Marcelle. De regie is in handen van Marcel van der Velde, regisseur van onder andere Volle Zalen en Opium TV.

Sekszusjes TV is vanaf 5 april elke vrijdag vanaf 15.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Bron: VPRO/BM

Bericht delen