Dinsdag 16 januari 2018

Voorbereidingen Songfestival online te volgen

Vrijdagmiddag is bekendgemaakt wie ons land gaat vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. Dit jaar is er speciaal een popgroep voor geformeerd. Het zijn Kymora (11 jaar, uit Amsterdam), Stefania (13 jaar, uit Utrecht) en Sterre (13 jaar, uit Zutphen).

De meiden zijn wekelijks te volgen op Juniorsongfestival.nl waar elke woensdag en vrijdag om 16.00 uur een nieuwe YouTube-video wordt geplaatst.

Jan Smit coacht de groep om ze klaar te stomen voor hun deelname aan het internationale Songfestival. Deze voorbereidingen en de optredens tot de deelname aan de internationale finale op Malta, zijn dit jaar alleen online te volgen.

De meiden gaan zelf ook vloggen. Hoe de groep gaat heten wordt mede bepaald door de kijkers. Op Instagram heeft Juniorsongfestival.nl inmiddels al 50.000 volgers en ook op YouTube weten de fans het online programma al goed te vinden.

De internationale finale in Malta is wél op televisie te zien, op zondag 20 november om 16.00 uur wordt de finale door AVROTROS live uitgezonden op NPO Zapp.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen