dinsdag 16 januari 2018

The Voice Kids lanceert app

De jonge talentenshow The Voice Kids komt met een speciale The Voice Kids app, waarmee digitaal plaatjes kunnen worden gespaard; de zogenoemde Voicies. Deze Voicies zijn twaalf deelplaatjes van een spaarkaart. Wanneer de spaarkaart vol is komt er een afbeelding tevoorschijn van het speciaal voor The Voice Kids ontworpen poppetje Voicie.

Tijdens iedere show wordt vooraf aangegeven dat er een spaar Voicie aankomt, die de kijker kan scannen met de in de app aanwezige QR-code scanner. Volle spaarkaarten kunnen via de app worden ingeleverd om kans te maken op prijzen.

Om het spaarsysteem van de Voicies zo interactief mogelijk te maken kunnen de deelnemers de dubbel verkregen Voicies onderling met elkaar ruilen en aan elkaar weggeven. De Voicies zijn tijdens de uitzending van The Voice Kids te verkrijgen zijn, maar ook via thevoicekids.nl, Facebook en Twitter.

De The Voice Kids app is ontwikkeld door Zhoof in opdracht van RTL en Talpa. Het derde seizoen van de talentshow start 27 december bij RTL 4, met coaches Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon. De presentatie is weer in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbe.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen