dinsdag 16 januari 2018

The Voice of Holland scoort in iTunes

iTunes wordt sinds vrijdagavond overheerst door de muziek uit The Voice of Holland. Finalist O’G3NE staat met het door de vader van de zusjes geschreven Magic op nummer 2, en eerder uitgebrachte tracks op 4, 10, 15, 27 en 35.

De single van Sjors van der Panne, In Het Zicht Van De Haven, bereikte een voorlopige derde plaats, terwijl deze finalist ook plek nummer 11, 12, 17 en 36 inneemt. Finalist Guus Mulder staat met de door Ilse DeLange geproduceerde single The Story Behind The Song op de vijfde plaats en met ouder werk op 84. De vierde finalist, Emmaly Brown, heeft met haar door Anouk geschreven en geproduceerde single Stay Or Go de zesde plaats ingenomen. Ook staat zij op nummer 79.

Vrijdag 19 december is de finale van The Voice of Holland waarbij het aantal downloads van de singles meetelt voor de einduitslag. Voor het eerst hebben de finalisten een op hun persoon geschreven single in de finaleweek.

Op de eerste plaats in iTunes staat Walk Along, de Eurovisie Songfestival-inzending van coach Trijntje Oosterhuis die vrijdagavond in The Voice of Holland de tv-première beleefde.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen