dinsdag 16 januari 2018

The Voice of Holland met nieuwe RedRoom app

Het vijfde seizoen van The Voice of Holland gaat op vrijdag 29 augustus van start met de introductie van de nieuwe RedRoom app. Met deze gratis app komt voor de kijker alles samen: het streamen van de liedjes van de talenten, backstage video’s en het nieuws rondom de talenten.

Al eerder heeft The Voice of Holland in samenwerking met partner Vodafone laten zien vernieuwing te brengen op het digitale en mobiele vlak.

Dit seizoen brengt de RedRoom app 24/7 het laatste nieuws. De nieuwe RedRoom presentator Jamai Loman neemt ook in de app de fans mee backstage: alle blijdschap en tranen nadat een talent heeft opgetreden, een kijkje in de woonkamer van een talent of backstage bij de coaches. Via de app is het nieuws altijd beschikbaar.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is het dit seizoen mogelijk om al tijdens de uitzending de liedjes van de talenten aan een zogeheten Personal Playlist toe te voegen. Door het beluisteren en delen van liedjes en nieuwsitems, wordt een trending-lijst opgebouwd.

De gebruiker kan na afloop van de uitzending zijn of haar Personal Playlist gratis beluisteren. De app met de geïntegreerde streamingdienst Deezer lanceert hiermee de wereldwijde primeur in second screen van TV en streaming muziek.

Ali B, Marco Borsato, Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis gaan weer op zoek naar die ene unieke stem. ‘The voice of Holland’ wordt vanaf 29 augustus iedere vrijdagavond om 20:30 uitgezonden door RTL4 en wordt geproduceerd door Talpa.

De RedRoom app is vanaf nu te downloaden en beschikbaar voor Android en iOS.

Bron: Talpa

Bericht delen