Dinsdag 16 januari 2018

Vodafone lanceert Voice of Holland app

Vodafone Nederland heeft in samenwerking met RTL Digital, Talpa Digital en IceMobile The voice of Holland ThuisCoach, een gratis app voor iPhone en Android, gelanceerd. De ThuisCoach app is sinds dinsdag te downloaden. Vanuit de huiskamer kunnen spelers hun kwaliteiten als coach bewijzen. Voorafgaand en zelfs tijdens de uitzendingen van The Blind Auditions, The Battle en The voice of Holland LIVE kunnen spelers laten zien dat ze ‘de beste ThuisCoach van Nederland’ zijn en kans maken op twee jaar gratis mobiel bellen en internetten met Vodafone.

Voorafgaand aan elke uitzending van The Blind Auditions voorspellen de spelers welke talenten doorgaan naar The Battle. Men krijgt elke week al vóór de uitzending een aantal fragmenten te horen van de talenten. Na deze geluisterd te hebben, moet de speler per fragment besluiten om de ‘I WANT YOU’ knop te gebruiken en hiermee voorspellen of het betreffende talent doorgaat.

Net zoals de coaches in The Voice of Holland krijgen ook de spelers de talenten natuurlijk niet te zien, en kan de keuze achteraf niet veranderd worden. Hoe beter de voorspelling, hoe meer punten er dus gescoord worden. Ook tijdens de uitzendingen kan er live meegespeeld worden. Elke week moeten spelers van The voice of Holland Thuiscoach raden in welk team het talent terecht komt. Bij elke goede keuze krijgt de speler extra punten. Ook met The Battle en The voice of Holland LIVE kan er voor- en tijdens de uitzending meegespeeld worden. Welke games er dan gespeeld kunnen worden, zal in de komende weken blijken.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen