dinsdag 16 januari 2018

Vivian Reijs lanceert webserie op Makers Channel

Vivian Reijs is begonnen met het uitzenden van haar nieuwe cooking & food-serie Viv Eet Mee op het on demand videoplatform Makers Channel. De eerste aflevering staat online. Promo’s voor de serie zullen onder andere te zien zijn op Fox en 24Kitchen.

In de webserie Viv Eet Mee zal Reijs op bezoek gaan bij kandidaten die haar hulp hebben ingeschakeld. Zij neemt een kijkje in de koelkast en voorziet de kandidaten van advies. Daarnaast gaan ze samen aan de slag in de keuken en zal Reijs met alternatieve ingrediënten komen die gebruikt kunnen worden in de recepten die de kandidaten maken.

Elke donderdag om 16.00 uur zal een nieuwe aflevering online komen. De serie van Reijs wordt geproduceerd door Makers Republic, het dedicated productiehuis dat bij Makers Channel aangesloten makers productioneel ondersteunt.

Op Makers Channel kunnen alleen ‘influencers’ uitzenden om de kijker een kwalitatief hoogstaand aanbod van webcontent te bieden. De content is in zeven thema’s onderverdeeld: comedy, cooking & food, entertainment, beauty & lifestyle, gaming, muziek en sport.

Bron: Broadcast Magazine/Makers Channel

Bericht delen