Videoplatform HilversumTV komt met app
dinsdag 16 januari 2018

Videoplatform HilversumTV komt met app

Voor iedereen die opnieuw wil genieten van de beste programma’s uit 65 jaar publieke omroep komt HilversumTV met een app. Met de HilversumTV-app zijn legendarische tv-programma’s als Swiebertje, Van Kooten & De Bie, Eén van de Acht of historische Journaaluitzendingen terug te zien.

HilversumTV verzamelt de mooiste uitzendingen van de publieke omroep en biedt ze via web en de gratis apps aan in een overzichtelijke vormgeving. Een eenvoudige zoekfunctie brengt honderden programma’s van toen binnen handbereik. De komende tijd wordt het aanbod regelmatig uitgebreid. De Android- en  iPhone apps, maken het kijken nog toegankelijker. Door middel van pushberichten kunnen kijkers op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde tv-programma’s, thema’s en tv-specials.

HilversumTV is gratis. Het is een particulier initiatief van media-ondernemer Richard Otto, die hiermee ‘het oude kijken wil vernieuwen’ en oude uitzendingen een tweede leven geven. De programma’s zijn door particulieren of omroepen op YouTube gezet en HilversumTV heeft beste daaruit geselecteerd.

HilversumTV is direct te zien op www.hilversumtv.nl en gratis te downloaden voor Android en iOS (iPhone/iPad). Door middel van AppleTV en Google Chromecast is HilversumTV ook op televisie te bekijken.

Bron: HilversumTV/BM

Bericht delen