dinsdag 16 januari 2018

Videoland verbreedt aanbod met reality

Het aanbod van Videoland wordt verrijkt met MTV-titels als The Hills en Catfish en Nederlandstalige reality als Oh Oh Daar Gaan We Weer en Geer & Goor. Dankzij een overeenkomst met Viacom International Media Networks Benelux biedt Videoland haar abonnees ook een groot aantal nieuwe, populaire kinder- en tienerseries van Nickelodeon, MTV en Comedy Central.

Het eerste seizoen van The Hills is sinds gisteren te bekijken. Iedere week wordt een nieuw seizoen van de populaire realityreeks toegevoegd. Ook Chantal Blijft Slapen en Buch In De Bajes staan al op het platform. Nieuwe RTL-reportage- en realitytitels als Jensen Kiest Voor Amerika zijn binnenkort bij Videoland te zien.

Afspraken met Viacom Benelux maken het mogelijk dat Videoland series als Spongebob, Turtles, Dora en Go Diego kan aanbieden. Big Time Rush en Every Witch Way zijn er voor de leeftijdscategorie 8-12. Awkward, Faking It en De Ludwigs zijn onder tieners populair en worden toegevoegd aan het Videoland-aanbod.

Viacom Benelux over de keuze voor Videoland als partner: “Onze samenwerking met Videoland, als sterke en gevestigde SVOD-aanbieder in Nederland, zien wij als een logische stap om nog beter in de behoefte van onze fans om altijd toegang te hebben tot onze content te voorzien”, aldus Bram Husken, VP Content Distribution & Sales van Viacom Benelux. “Viacom Benelux kijkt continu naar de optimalisatie van haar contentportfolio. Met onze merken MTV, Comedy Central, Spike, Nickelodeon en Nick Jr. brengen we de meest uiteenlopende en succesvolle content naar onze fans. Via eigen platforms, maar ook via de kanalen van onze strategische partners, als Videoland, in de Benelux.”

Bron: Videoland/Broadcast Magazine

Bericht delen