dinsdag 16 januari 2018

Videoland Unlimited landelijk van start

Videoland Unlimited is vanaf woensdag toegankelijk voor het grote publiek via de vernieuwde website en apps. Met Videoland Unlimited is het mogelijk om onbeperkt films en series te kijken voor een vast bedrag per maand. Daarnaast biedt Videoland titels die apart afgerekend kunnen worden.

Co Mast, CEO The Entertainment Group (moederbedrijf Videoland): “Het nieuwe platform overtreft alle verwachtingen, daarom nam de ontwikkeling meer tijd in beslag dan we hadden gedacht. Met bloed, zweet en tranen heeft ruim honderd man het afgelopen half jaar een compleet video on demand platform vanaf de basis nieuw opgebouwd, geschikt voor diverse kanalen. Met de feedback van de consumenten die als eerste hebben getest, hebben we het platform de afgelopen maand nog verder geoptimaliseerd.”

Arno Otto, Managing Director RTL Digital Media: “Het animo voor VOD maakt een enorme groeispurt. Dat werd duidelijk doordat de voorinschrijvingen voor Videoland Unlimited in razend tempo opliepen. We willen de rest van Nederland niet langer laten wachten op ons grote aanbod aan films en series. De consument kiest bij ons gemakkelijk zijn favoriete film of serie uit met de compleet nieuw gebouwde zoekfunctionaliteit en persoonlijke aanbevelingen. En de duizenden films en series kunnen doorgekeken worden van het ene op het andere scherm, zonder gedoe.”

Het blog van Co Mast over de lancering van Videoland Unlimited is hier te lezen.

Bron: Videoland/Broadcast Magazine

 

Bericht delen