Videoland komt met Special Forces VIPS
donderdag 2 december 2021

Videoland komt met Special Forces VIPS

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen oog in oog te staan met hun grootste angsten.

Slovenië is het decor voor het eerste Nederlandse seizoen van Special Forces VIPS en het programma is vanaf zondag 19 december te zien bij Videoland. De eerste aflevering is ook te zien bij RTL 4 op 19 december om 21.30 uur.

Dit zijn de tien BN’ers die deze zware training aan gaan: Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives.

Special Forces VIPS wordt geproduceerd door SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux. Het programma is gebaseerd op het format SAS Celebrity: Who Dares Wins. Het is een bizarre mix tussen reality en een militair trainingsprogramma. Het gaat over mind above muscle en prestaties waarbij het groepsbelang boven alle individuen staat. Het programma loopt momenteel al in Engeland, Denemarken, Frankrijk, Amerika en Australië.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen