Videoland komt met Mocro Maffia Meltem
dinsdag 12 oktober 2021

Videoland komt met Mocro Maffia Meltem

Videoland kondigt een korte film aan: Mocro Maffia Meltem. De 40 minuten durende film introduceert het nieuwe karakter Meltem, gespeeld door Sinem Kavus, die ook in het vierde seizoen van Mocro Maffia te zien zal zijn. Mocro Maffia Meltem is dit jaar nog te zien bij Videoland.

Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat.

Het is de tweede keer dat een karakter van Mocro Maffia wordt geïntroduceerd voordat het nieuwe seizoen van de serie verschijnt. Voor de start van het derde seizoen werden de fans al getrakteerd op een miniserie over het nieuwe karakter Komtgoed, die massaal werd bekeken. Mocro Maffia Meltem is geregisseerd door Mustafa Duygulu en geproduceerd door Fiction Valley.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen