Videoland introduceert nieuwe abonnementsvormen
dinsdag 14 juli 2020

Videoland introduceert nieuwe abonnementsvormen

Vanaf dinsdag start Videoland met het aanbieden van drie abonnementen: Basis, Plus en Premium. Met deze nieuwe abonnementen krijgt de kijker meer keuzevrijheid.

Alle klanten van Videoland houden hetzelfde aanbod aan series, films en documentaires. Het verschil zit in de aanwezigheid van advertenties, het aantal schermen waarop Videoland tegelijkertijd te bekijken is en toegang tot de Download to Go-functie.

Lucien Brouwer, Chief Marketing Officer RTL: “Wij weten dat onze klanten verschillende eisen stellen aan een goede streamingdienst. Voor de ene klant is het belangrijk dat het hele gezin kan streamen, liefst tegelijk, maar niet dezelfde serie of film. Terwijl een ander vooral samen op de bank een serie kijkt. Zo is het ook met reclame. Vind je het prima om reclames te zien dan krijg je van ons meteen een gunstigere prijs. En zo valt er vanaf nu ook in je abonnement wat te kiezen bij Videoland.”

Voor huidige klanten verandert er niets in hun abonnement. Zij betalen dezelfde maandelijkse prijs die ze gewend zijn, met de voordelen van een Premium-account. Wanneer zij gebruik willen maken van een van de andere abonnementen dan kunnen zij dit naar wens aanpassen.

Het Basis-abonnement kost € 4,99 per maand. Kijken kan op 1 scherm en er wordt reclame getoond. Downloaden is niet mogelijk. Het Plus-abonnement kost € 7,99 per maand. Er is geen reclame. De abonnee kan op twee schermen tegelijk kijken en downloaden is mogelijk. Het Premium-abonnement kost € 9,99 per maand. Ook dat is reclamevrij, kijken kan op vier schermen tegelijk en downloaden is mogelijk.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen