Videoland brengt driedelige docuserie over Fred van Leer
zaterdag 13 juni 2020

Videoland brengt driedelige docuserie over Fred van Leer

Fred van Leer is stylist, presentator, theatermaker en ondernemer. Op 26 juni verschijnt bij Videoland de driedelige docuserie Fred: Het Andere Gezicht. In de afleveringen geeft hij zich bloot en laat hij zien dat er veel meer schuilgaat achter het zogenaamde glitter & glamour wereldje.

Door het harde werken heeft Fred veel succes. Een kledinglijn, tv-programma’s, grote theatertour, een boek en een kerstballenlijn. Hij heeft inmiddels 881.000 volgers op Instagram en zou zijn verjaardag dit jaar twee avonden vieren tijdens Fred & Friends in een uitverkocht Ahoy.

Fred is altijd bezig met het succes van morgen. Nooit in het nu. Hij staat 24/7 aan en dat is een instelling waardoor hij dit allemaal heeft bereikt. Maar dat succes is verslavend en zorgt continue voor een gevecht met zichzelf. Een gevecht tussen de vrolijke, extraverte en energieke Fred en de rustige, introverte en emotionele Fred. Verder is hij open over zijn jeugd en zijn onzekerheden.

Documentairemaker Jonathan de Jong heeft Fred gevolgd in een van de meest bewogen jaren uit zijn leven: 2019. Een jaar waarin alles voor de wind lijkt te gaan, totdat hij in het ziekenhuis belandt en drie operaties in drie weken moet ondergaan. Jonathan: “Een jaar lang in de huid kruipen van een man die elke dag het allerbeste van zichzelf vraagt, was net zo vaak indrukwekkend als beangstigend.”

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen