Videoland breidt aanbod uit met 14 Talpa-titels
vrijdag 4 mei 2018

Videoland breidt aanbod uit met 14 Talpa-titels

Het aanbod van Nederlands product bij Videoland wordt de komende maanden verder uitgebreid. In de periode van mei tot en met oktober worden veertien televisieseries van Talpa TV toegevoegd aan het brede Videoland-aanbod van series, films en documentaires van eigen bodem.

Binnen de deal vallen series als ‘Dokter Tinus’, ‘Danni Lowinski’ en ‘Celblok H’. Sven Sauvé, CEO RTL, licht toe: “De deal met Talpa TV is een mooie stap en komt helemaal tegemoet aan onze strategie om alleen en in partnership het aanbod bij Videoland uit te breiden met Nederlands product. Naast de veertien titels van Talpa TV en de titels die we eerder aankochten en zelf produceerden, kunnen onze abonnees zich de komende tijd verheugen op een stortvloed mooie Nederlandse producties.”
André Kreuzen, CFO Talpa TV: “RTL/Videoland en Talpa TV worden weliswaar als concurrenten gezien, maar in de huidige markt komt de echte concurrentie van de grote buitenlandse spelers. Vandaar dat we op zoek gaan naar nieuwe businessmodellen en samenwerkingen op eigen bodem, met in dit geval als resultaat dat onze Nederlandse series ook te zien zijn bij Videoland.” In augustus worden ‘De Mannen van Dokter Anne’, ‘Gouden Bergen’ en ‘Verliefd op Ibiza’ toegevoegd. ‘Hard tegen Hard’, ‘Rechercheur Ria’, ‘Dagboek van een Callgirl’ en ‘Bureau Raamport’ volgen een maand later. Tot slot is vanaf oktober de serie ‘De Hoofdprijs’ te zien.

Bron: Videoland/RTL

Bericht delen