Videoland bevestigt Nederlandse versie van Temptation Island USA
zondag 16 februari 2020

Videoland bevestigt Nederlandse versie van Temptation Island USA

Videoland werkt aan een Nederlandse versie van het programma Temptation Island USA, laat een woordvoerder van RTL aan Nu.nl weten.

“Bij Videoland proberen we vaak iets anders te doen, zoals de afgelopen twee jaar met een exclusieve Temptation Island VIPS-versie. Vanwege het succes van Temptation Island USA bij Videoland is besloten om dit jaar een Nederlandse versie hiervan te brengen.”

Het SBS6-programma Shownieuws schreef afgelopen vrijdag over het programma en baseerde zich daarbij op een oproep van het castingbureau: ‘Temptation Island komt terug en anders dan ooit tevoren! Wij van MULTA Casting zijn op zoek naar koppels én vrijgezellen! Vanwege het succes van Temptation Island USA zoeken we voor de nieuwe Videoland-versie koppels op zoek naar antwoorden binnen hun relatie en vrijgezellen.’

Net als in de andere versies van Temptation Island wordt in Temptation Island USA de liefde van verschillende koppels op de proef gesteld. Terwijl in Temptation Island veelal jonge koppels hun betrouwbaarheid testen en tegelijkertijd hopen dat ze bekend worden, lijken de koppels in Temptation Island USA niet alleen ouder maar ook nog serieuzer geïnteresseerd te zijn in de kracht van hun liefdesverbond.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️FANTASTISCH VALENTIJN-NIEUWS! EN DEZE VERSIE DRAAIT OM LIEFDE! CUPIDO IS READY, JIJ OOK?❤️ Temptation Island komt terug en anders dan ooit tevoren! Wij van MULTA Casting zijn op zoek naar koppels EN vrijgezellen! Vanwege het succes van Temptation Island USA zoeken we voor de nieuwe Videoland versie koppels op zoek naar antwoorden binnen hun relatie en vrijgezellen. 4 koppels worden van elkaar gescheiden en geven elkaar de vrijheid te daten en een connectie aan te gaan met singles op zoek naar liefde. Op een topisch eiland gaan ze met de hulp van de vrijgezellen op zoek naar antwoorden op hun relatievragen. Is hun partner de ware of is er iemand die toch beter bij hen past? Zijn jullie klaar voor een volgende stap binnen jullie relatie maar speelt soms toch de vraag “Is het dit nu?” of Ben je vrijgezel en klaar om je open te stellen voor de liefde? Mail dan snel je gegevens + 06 + recente foto’s + leeftijd + motivatie naar infomultacasting.nl onderwerp ‘Temptation Island’ #happyvalentine #temptationisland #multacasting

Een bericht gedeeld door MULTA Casting (@multacasting) op

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen