VICE Benelux lanceert gezondheidsplatform Tonic
dinsdag 16 januari 2018

VICE Benelux lanceert gezondheidsplatform Tonic

VICE Benelux lanceert Tonic, een platform over de wereld van de gezondheid en welzijn. Op het online platform kunnen jongeren terecht kunnen voor verhalen over gezondheid, welzijn en ontwikkelingen in de zorg.

Tonic biedt diepgaande profielstukken, series, columns, video’s en artikelen. In de reeks Ik vraag dit voor een vriend, wordt bijvoorbeeld antwoord gegeven op vragen die mensen zelf niet durven te stellen. Er worden artikelen aangeboden over onderwerpen als de effecten van alcohol op je lichaam en hoe het is om bloed te zweten. Ook zijn er interviews met bijvoorbeeld een heroïneverslaafde en de bedenker van de zelfmoordcapsule.

Op 15 november vindt Tonic Talks plaats, een terugkerend evenement met ervaringsdeskundigen en experts. Zij gaan in gesprek over urgente gezondheidskwesties onder jonge mensen. In de eerste editie staat de burn-out centraal. Het event wordt uitgezonden via een livestream op de Facebookpagina van Tonic.

Tonic is de tiende lokale titel voor VICE na Vice.com, Motherboard, Broadly, MUNCHIES, VICE Sports, Creators, i-D, Noisey en VICE Money. De Nederlandse redactie van Tonic staat onder leiding van Anna Sonnemans.

Bron: VICE/BM

Bericht delen