ViacomCBS lanceert MTV First
donderdag 5 maart 2020

ViacomCBS lanceert MTV First

Het platform First gaat verder als MTV First. ViacomCBS’s zender MTV en online platform First van NewBe TV hebben daarmee de handen ineen geslagen.

Met dit kanaal bundelen beide entertainment merken, populair bij jongeren, hun krachten. MTV First zal op YouTube te zien zijn met hosts als Ouassima, Dzifa, Qucee en Youstoub. Daarnaast zal MTV-gezicht Rijk Hofman zich aansluiten bij MTV First om gezamenlijk de talkshow te presenteren. De MTV First Talkshow is wekelijks te zien, iedere vrijdag om 16.00 online op het MTV First YouTube kanaal en iedere dinsdag om 16.00 uur op MTV.

Maurice Hols, Executive Vice President & General Manager van ViacomCBS Benelux: “Er bestaat geen twijfel over de goede match tussen First en MTV. We zijn beiden voorlopers op het gebied van muziek, jong talent en (urban) entertainment. Vanuit MTV omarmen wij jong talent en met MTV First zal dit blijven gebeuren en alleen maar verder groeien. De mix van online jongeren bereik, content-cultuur en productiemogelijkheden sluit daarnaast direct aan bij de groeistrategie van MTV en ViacomCBS Benelux.”

MTV First is een actueel urban jongeren platform op YouTube. Bovendien is het een podium voor jong upcoming talent. Naast de talkshow zijn er ook andere shows en series te volgen, zoals Dure Dingen, First Fear en Beter dan je moeder.

Bron: ViacomCBS/BM

Bericht delen