Veel sport op streamingdienst discovery+
donderdag 24 juni 2021

Veel sport op streamingdienst discovery+

Vanaf vandaag kun je sport ook streamen op discovery+. De streamingdienst van Discovery breidt zijn huidige portfolio uit met een breed sportaanbod.

Onder de discovery+ sport content bevinden zich populaire sporten zoals tennis Grand Slams, wielerrondes, waaronder de Tour de France, en meer dan 200 racedagen per jaar van de MotoGP.  Maar dat niet alleen, ook de beste elektrische raceserie met het ABB FIA Formula E World Championship en FIA eTouring Car World Cup en elk groot wereldkampioenschap wintersport en wereldbekerevenement, inclusief schansspringen, zijn allemaal te zien.

Olympische Spelen
Daarnaast hoeven discovery+ abonnees van 23 juli tot en met 8 augustus geen enkel moment van de Olympische Spelen meer te missen, want álles is te volgen bij de streamingdienst. Door het grote aantal streams binnen een speciaal Olympisch gedeelte, is elke sport op elk moment digitaal te volgen.

De Helden van Heerschop is een documentaire waarin cabaretier en sportliefhebber Peter Heerschop de beste baanwielrenners volgt op weg naar de Spelen. Koen Weijland, E-sporter voor Ajax, presenteert Medal Zone en rugbyster Tessa Veldhuis, deelneemster aan de Olympische Spelen van Rio, komt elke dag met een programma vol samenvattingen van de hoogtepunten: Tokyo Today.

Susanne Aigner (GSVP & General Manager GSA & BNLX): “We zijn enorm blij dat we met de toevoeging van sport aan discovery+ vanaf vandaag ook sportfanaten op hun wenken kunnen bedienen. En met de Olympische Spelen voor de deur, is het natuurlijk nog geweldiger dat er een plek is waar sportliefhebbers naar hartelust alle wedstrijden kunnen bekijken en herhalen.”

De prijs van een discovery+ abonnement met sporten is € 5,99 per maand of € 59,99 per jaar. Vanaf nu tot 8 augustus is er een speciale aanbieding voor de periode van de Olympische Spelen. Voor een jaarabonnement betaal je in deze periode € 29,99 – inclusief een gratis proefperiode van drie dagen tijdens de eerste week van de Olympische Spelen.

discovery+ is toegankelijk via smartphone, tablet, laptop, pc of op je tv, via Google Chromecast en Apple Airplay, of de Smart TV-apps.

Bron: Discovery/BM

Bericht delen