dinsdag 16 januari 2018

Veel muziek uit The Voice in iTunes top 100

In de finaleweek wordt de muziek uit The Voice of Holland veel gedownload. Finaliste Jill Helena staat momenteel op nummer 1 in de iTunes top 100 met haar single Als Alle Lichten Zijn Gedoofd, maar ook op nummer 43 en 54.

Medefinaliste Julia van der Toorn heeft zelfs vier noteringen (met de derde als hoogste plek), concurrent Mitchell Brunings komt er op twee (nummer 6 en 47) en de vierde kanshebber op de overwinning, Gerrie Dantuma, staat op nummer 15. De gezamenlijke kerstsingle van de kandidaten, Christmas Hearts, is op de 36e plek terug te vinden. In totaal staan 15 van de 100 populairste tracks uit iTunes op naam van kandidaten van The Voice of Holland.

Ook online heeft The Voice of Holland impact. Zo heeft de site thevoiceofholland.com bijna 26,5 miljoen pageviews en is de Thuiscoach app al bijna 374.000 keer gedownload. Op YouTube is finalist Mitchell Brunings de koploper van de kandidaten met over meerdere accounts gezamenlijk meer dan 14 miljoen views voor zijn Blind Audition met Redemption Song.

De finale van het door Talpa geproduceerde programma is op vrijdag 20 december.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen