Twin Peaks te zien bij Videoland
dinsdag 16 januari 2018

Twin Peaks te zien bij Videoland

De langverwachte, nieuwe serie van Twin Peaks is vanaf 22 mei in Nederland exclusief te zien bij Videoland. De serie gaat in de Verenigde Staten op 21 mei in première.

De 18-delige reeks gaat verder waar het verhaal 25 jaar geleden ophield: inwoners van een eigenaardig dorpje stonden perplex toen homecoming queen Laura Palmer plotseling werd vermoord. Het nieuwe Twin Peaks is geschreven en geproduceerd door de bedenkers van de serie David Lynch, Mark Frost en Sabrina S. Sutherland.

Van de originele cast zijn onder andere Kyle MacLachlan, die de iconische rol van FBI Agent Dale Cooper vertolkt, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer, James Marshall, Ray Wise, en David Lynch te zien in de nieuwe reeks van de serie. Monica Bellucci, Naomi Watts, Laura Dern, Tim Roth, en Jim Belushi zijn toegevoegd aan de cast.

Twin Peaks start op 22 mei met de eerste twee delen, hierna volgt elke week een deel bij Videoland. RTL Nederland heeft de overeenkomst hierover enkele dagen geleden kunnen afsluiten.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen