Article header image

Tweedelige webserie De Comeback bij VPRO

De Comeback is een tweedelige webserie over passie, ambitie en kunstenaarschap, waarin het wereldberoemde dansduo Roy en Pepita gevolgd wordt vanaf het moment dat ze de gevangenis verlaten tot aan hun eerste dansoptreden. Hoe verloopt hun terugkeer in de samenleving?

De laatste show van de succesvolle dansers Roy en Pepita is uitgedraaid op een fiasco. De eerste nul sterren recensie aller tijden is een feit en de rechter heeft bepaald dat het duo nooit meer mag dansen. Dat is het beste voor iedereen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Roy en Pepita kúnnen niet anders; het is hun plicht.

Ze schakelen de hulp in van een sexy vluchteling en werken in het geheim aan een weergaloze comeback. Wat de mensen ook zeggen: Roy en Pepita weten zelf heel goed dat ze de beste zijn. De wereld staat op punt van instorten, de mensheid valt uit elkaar en het enige dat kan verbinden, is dans. The world needs Roy en Pepita.

De Comeback is een webserie vol absurde humor en is gemaakt door Lykele Muus, Ellen Parren en Tim en Wart Kamps. De eerste aflevering is online te zien vanaf donderdag 31 augustus en de tweede aflevering vanaf vrijdag 1 september op vpro.nl/decomeback

Bron: VPRO

Bericht delen