dinsdag 16 januari 2018

Tweede scherm De Rijdende Rechter genomineerd

Het tweede scherm van het NCRV-programma De Rijdende Rechter is genomineerd voor de Lovie Award 2014 in de categorie Mobile Handheld: Integrated Mobile Experience category. De Lovie Awards is een Europese prijs voor digitale content, op 14 oktober is de uitreiking. Het tweede scherm is eveneens in de race voor een People’s Lovie Award.

Het tweede scherm van De Rijdende Rechter daagt de kijker uit om zelf tot een goed oordeel te komen. Tijdens de uitzending worden er stellingen voorgelegd. Het tweede scherm kan worden gespeeld op PC, laptop, tablet en smartphone. Als de kijker zich aanmeldt via Facebook of Twitter, kan deze bij iedere stelling ook zien hoe vrienden scoren.

Taco Rijssemus, mediadirecteur KRO-NCRV: “Ik ben zeer trots op deze nominatie. Als KRO-NCRV willen wij blijven innoveren met onze programma’s op TV en radio. Bijvoorbeeld met onze app bij de kennisquiz van De slimste mens, de transmediale verhaallijn van Het Verborgen Eiland of de Altijd Wat Monitor, een open onderzoeksjournalistiek platform. De nominatie voor deze Lovie Award is een internationale erkenning voor al onze online projecten.”

Bron: KRO-NCRV/Broadcast Magazine

Bericht delen