dinsdag 16 januari 2018

Twaalf uur durende YouTube live show van StukTV

Het populaire YouTube kanaal StukTV heeft vandaag een marathonuitzending van twaalf uur aaneengesloten. Nog nooit eerder zond een YouTube kanaal in Nederland zo lang achter elkaar live uit.

De show begon vanochtend om negen uur in Groningen en eindigt precies twaalf uur later. Tijdens de show doen de presentatoren Giel, Thomas en Stefan allerlei opdrachten en geven ze ieder uur prijzen weg. Er komen ook bekende gasten, onder wie Fajah Lourens, Igmar Felicia, Eddy Zoëy en Tony Jr.

Presentator Giel: “We hebben onlangs de serie Roadtrippers gemaakt voor RTL 5 en online, maar twaalf uur achter elkaar live televisie maken daar komt nog wel wat meer bij kijken!”. De YouTube uitzending is volledig interactief; kijkers kunnen via social media mee bepalen wat de presentatoren gedurende de live-stream doen. Fans zijn welkom in de studio in de Media Markt in Groningen.

Het YouTube kanaal StukTV heeft inmiddels meer dan 750.000 abonnees en is vooral bekend om video’s waarin ze opdrachten uitvoeren die de kijkers iedere week mogen bepalen. De live-stream is hier te bekijken.

Bron: Stuk TV/Broadcast Magazine

Bericht delen