Dinsdag 16 januari 2018

TV 538 passeert kijkcijfergrens van 1 miljoen

In mei schakelden 1.149.000 unieke kijkers in op TV 538. Dit blijkt uit de kijkcijfers van SKO Light. Hiermee doorbreekt de zender voor het eerst sinds begin 2013 de grens van 1 miljoen kijkers.

TV 538 is onder andere te bekijken via kanaal 538 van Ziggo.
 
Bij de start van TV 538 in 2011 lag de nadruk vooral op non-stop videoclips, evenementen en het doorzetten van de radio uitzendingen. Sinds begin dit jaar zijn er diverse nieuwe, in huis geproduceerde programma’s op TV 538 te zien, waaronder Release Reacties waarin artiesten hun mening geven over de nieuwste tracks en Lovers x Haters waarin bekende Nederlanders, artiesten en online influencers hun mening geven over diverse entertainment onderwerpen. Daarnaast kunnen kijkers sinds april ook meekijken in de radiostudio bij Armin van Buuren tijdens zijn programma A State Of Trance.

In de maand mei werd de gehele uitzending van 538Koningsdag 2017 herhaald. Tijdens deze 9 uur durende uitzending, gepresenteerd door 538-gezichten Barend van Deelen, Menno de Boer, Daniël Lippens en Ivo van Breukelen, waren optredens te zien van de grootste nationale en internationale artiesten. Tijdens 538Koningsdag 2017 traden onder meer Armin van Buuren, MAAN, Kensington, Dua Lipa en Galantis op in Breda.
 
Patrick Goldsteen, Innovation Director Talpa Radio: “Het is te gek om al het harde werk van het team uitbetaald te zien worden in succesvolle formats en een kijkcijferrecord. We brengen de wereld van 538 telkens dichterbij onze fans. Dit geeft ons nog meer energie richting de nieuwe tv-programmering in september en de totale rebranding van visual radio, tv en ons MCN.”
 
Naast nieuwe programma’s en registraties van 538-evenementen, zijn diverse radioshows van 538 live op TV 538 te zien. Wakker worden met Evers Staat Op, thuiskomen met Coen & Sander, de avond door met De Avondploeg en het weekend vieren met De Frank en Vrijdag Show.
 
De in huis geproduceerde programma’s van TV 538 zijn ook te bekijken via het YouTube-kanaal van 538. 

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen