Dinsdag 16 januari 2018

Tuvalu maakt 3 nieuwe series voor Linda.TV

Tuvalu Media gaat drie nieuwe series produceren voor Linda.TV. De bestaande serie Leer van Fred en 100 Heerlijke calorieën zijn een groot succes en krijgen een vervolg in de app. Nieuw is Krav Maga waarin zelfverdedigingexpert Martijn Bos actrice Loes Haverkort uitlegt hoe zij zich als vrouw kan verdedigen tegen agressie in alledaagse situaties.

Taco Zimmerman: “Deze nieuwe reeks van producties zien we als een compliment van Linda.TV en als bevestiging dat wij met onze digitale afdeling in staat zijn om ook voor nieuwe platforms de juiste content te produceren. Online en mobile video is niet meer weg te denken in ons bestaan en zal een steeds belangrijker onderdeel gaan vormen van onze business. De samenwerking met Linda.Tv is daar een prachtig voorbeeld van”.

In Leer van Fred gaat Fred van Leer op bezoek bij fans van Linda.TV en helpt hen keuzes te maken in hun outfits door soms rigoureus hun kledingkasten door te lichten. 100 Heerlijke calorieën is een serie van twaalf afleveringen waarin wekelijks een heerlijk recept wordt klaargemaakt wat rond de niet meer dan 100 calorieën bevat.

Bron: Tuvalu Media/Broadcast Magazine

Bericht delen